HTML

Búvárkodás

Elhatároztam búvárkodni fogok! Élmények, tapasztalatok itt!

Címkék

Linkblog

De ki lesz a búvároktatóm?

2008.10.09. 10:22 :: lipko

Már megint a munka! Elég nehezen jutok gép elé beszámolót írni! Pénteken amúgy már nem sok minden történt. Átmentem a Murányi utcába is! Egy pincehelyiség fogadott, de teljesen korrekt berendezéssel, búvárfelszerelésekkel, normális személyzettel. A tulaj itt is lelkesen beszélt a búvárkodásról, egyedüli problémám annyi volt, hogy nem igazán tudta megmondani, hogy ki lesz a búvároktatóm. Így hogyan kezdjek el náluk búvárkodni? Tudom, már-már úgy tűnhet, hogy túlzásba viszem a keresést, de tényleg nem szeretném elkapkodni. Időm van, ráérek.

Még egy érdekesség. A többi helyen, majdnem mindenhol még elvittek volna búvárkodni itthon, Horvátországban, de ők már csak Egyiptomba szerveznek vizsgát. Szerintük már elég hideg a víz és a búvárkodás nem arról szól, hogy dideregjünk, élvezni kell inkább azt. Árban egyébként ők voltak a legdrágábbak, igaz, csak pár ezer forinttal. Őszintén megvallva, ez a része nem nagyon érdekel a búvárkodásnak. Ahhoz nem kellett sok ész, hogy rájöjjek, a búvárkodás nem egy olcsó sport, így pár ezer forint nem fog földhöz vágni, ha belekezdek. Egyébként a beszélgetések és a net böngészése után kiderült, hogy 40-70 ezer forint között lehet elkezdeni egy búvártanfolyamot. A probléma, hogy ha erre rájön az utazás, mondjuk Egyiptomba, akkor egyből felcsúszhat az ár 250-300 ezer forintra. Búváriskola keresésemet összegezve arra jutottam, hogy benézek majd még egy-két üzletbe. Egyébként mióta kitaláltam, hogy búvárkodni fogok, tele lett a város búvárüzletekkel. Eddig valahogy teljesen elkerülte a figyelmemet, hogy mennyi van.

1 komment

Címkék: utazás egyiptom pénz búvárkodás búváriskola

A bejegyzés trackback címe:

https://buvarkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr64704730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deepwater 2008.10.15. 14:43:32

Szia!

Magyarországon vagy Európában legközelebb jövő nyár elején tudsz vizsgázni a klíma miatt. Az elmélet és az uszodai feladatok addig megtanulhatóak. Ha tényleg érdekel, én oktatok, akár egyénileg is. Ha itthon vizsgázol, 55.000 Ft, tananyaggal és a nemzetközi OWD búvárigazolvány költségével együtt. Megtalálhatsz a www.sportolnek.hu cím alatt búvároktatóként.
Üdv
Domján Gábor 20-9374313
süti beállítások módosítása